Tentang Kami

Profil Perusahaan

Perusahaan Locksmithobd mangrupikeun perusahaan shenzhen, didaptarkeun di Cina sareng adrees aya di Distrik Longhua Shenzhen, Jalan Long Hua, Gedong Tianhui, C-512. Kami mangrupikeun perusahaan Cina anu khusus kana pasokan konci kendaraan sareng alat tukang konci. Kami agén LISHI, GOSO, JUJUR, KLOM.HUK. Kami distributor sadunya boh konci asli sareng aftermarket konci jauh sareng tombol transponder.

Kami parantos nyayogikeun konci kendaraan pikeun perdagangan motor sareng tukang kunci salami 5 taun ka pengker sareng nalika éta kami ngawangun hubungan anu hadé sareng pabrik, grosir sareng distributor anu sanés pikeun kéngingkeun anjeun harga anu pangsaéna dina konci anjeun. Perusahaan kami gaduh lockpick pabrik di Zhejiang. Konsumén ogé wilujeng sumping mesen ti halaman wéb kami tapi punten milari naséhat propésional upami anjeun ngagaduhan ragu ngeunaan kasaluyuan bagian.

about us pic1
about us pic2
about us pic3

Naha Pilih Kami

Pendaptaran:Éta sanés sarat pikeun ngadaptar dina halaman wéb kami tapi palanggan bisnis kedah ngadaptar pikeun nguntungkeun tina harga grosir kami. Palanggan bisnis tiasa ngadaptar di dieu - http://www.locksmithobd.com/my-account/

Pamayaran:Kami nampi pambayaran dina GBP, EUR sareng USD. Kami nampi Visa, Matercard sareng union barat, transfer bank T / T. Kami ogé nampi pambayaran ku transfer bank internasional atanapi PayPal (biaya tiasa diterapkeun). tong hilap mayar biaya kepaosan punten.

Pangiriman:Kami nawiskeun pilihan pangiriman standar sareng éksprési di panjuru dunya. Kami nganggo perusahaan kurir ieu pikeun ngabéréskeun urutan anjeun: China Post, DHL, TNT sareng FedEx. Produk bakal ngahontal kaseueuran nagara dina 7 - 14 dinten.

Mulih:Konsumén tiasa ngabalikeun produk énggal sareng henteu dianggo pikeun ngabalikeun duit (teu kaasup barang pesanan khusus) dina 7 dinten. Kami henteu tiasa nampi pangiriman tombol anu parantos dipotong atanapi dicét kana nomer chassis kusabab produk ieu diurut. Produk anu salah tiasa dipulangkeun kanggo pamulangan tapi kami moal ngabalikeun duit naon waé anu henteu jalan kusabab anjeun ngaruksak éta.