Ford Jauh

  • Xhorse  X013 Universal Remote Key Fob 4 Button for Ford Style for VVDI Key Tool

    Xhorse X013 Universal Jauh Key Fob 4 Tombol pikeun Ford Style pikeun VVDI Key Tool

    Harga FOB: US $ 7.5 / Potongan
    Min.order: 10 pcs
    Kamampuhan Suplai: 10000 kotak / per Bulan
    Ngaran: X013
    Anggo kana mobil anu mana: ford
    bungkus: kotak hideung
    Konci: Tarik Alat
    Pamayaran :: T / T, L / C, Paypal, Western Union, jsb
    Palabuhan: Ningbo, Shenzhen, Yiwu, Shanghai
    Kauntungan: Kami gaduh alat-alat canggih, staf téknologi profesional, bengkel standar, sistem sampurna manajemén sareng kontrol kualitas. kami janji kualitas pangsaéna, harga kalapa, lead-time pondok sareng pangiriman tepat waktu