KEYDIY ZB series ZB07-5 kancing kadali jauh universal pikeun KD-X2 mini KD

Pedaran pondok:

KEYDIY ZB series ZB07-5 kancing kadali jauh universal pikeun KD-X2 mini KD


  • MOQ: 10 pcs
  • Harga FOB Rujukan: US $ 13-USD $ 14.89
  • Pabrikan: KEYDIY
  • Jenis: Seri Jauh
  • Jumlah Tombol: 5 tombol
  • Nomer bagian OEM: ZB07
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    KEYDIY ZB séri ZB07-5 tombol kadali jauh universal pikeun KD-X2 mini KD

     

    Jenis: KEYDIY Asli KD ZB07 séri universal Jauh

    Tombol: 5 Tombol

    Chip Transponder: Leres

    Éléktronika: Leres

    Batré: NO

     

    Jauh KEYDIY ieu cocog sareng KD-X2 paranti.

    Jauh Key Key Key Mobil mangrupikeun panggantos konci kualitas luhur saé pisan.

    Remote KeyDIY mangrupikeun gaganti konci OEM anu saé pikeun tukang konci kasempetan kanggo nyayogikeun seueur ageung gaganti konci mobil tanpa nganggo saham atanapi investasi seueur artos.

    Jauh KEYDIY ieu dijamin ku garansi pabrik KEYDIY.

    Alat-alat KD anu dirojong:

    -KD900
    -KD900+
    -URG200
    -KD-X2
    anjeun tiasa nganggo jarak jauh ieu pikeun ngahasilkeun jarak jauh anyar pikeun seueur mobil. Ogé anjeun tiasa mariksa modél mobil anu didukung saatos

    ngaunduh "Mobile KD" tina aplikasi App store.

    Konci ieu henteu aya batré / agul di jero.

    Anjeun tiasa mésér jinis agul anu anjeun peryogikeun pikeun konci jauh KD900 pikeun digarap.

     







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 未标题-1_副本

    Yh9127-Wholesale-Klom-7-Pieces-Lock-Pick-Set-for-Locksmith-Beginners-Picking-Tools-Kit-Training-Set

    Yh9127-Wholesale-Klom-7-Pieces-Lock-Pick-Set-for-Locksmith-Beginners-Picking-Tools-Kit-Training-Set (1)

    微信图片_20200807115631

    1fcbebfc