Alat Locsmith-9in1 HUK otomatis lockpick

 

 

Hiji; Auto lockpick 9in1 muka konci prinsip; (lemes sareng lemes)

Dina tiori, unggal bagian konci kedah diteken (sakapeung éta bakal dibuka upami henteu diklik, paling dipikaresep disababkeun ku ketepatan damel)
Nalika anjeun nunjuk pilem ku gawé bareng lampu serat optik, anggo dial pikeun nguji. Pilem bakal diklik upami éta sesah, sareng pilem na moal diklik upami éta elastis. (Henteu gerak hartosna cleat aya dina kakuatan, pindah hartosna cleat henteu dina kakuatan)
Dina prosés muka konci, urang ngan ukur kedah mencét sapasang konci-bantalan pikeun milarian anu lemes sareng anu keras (milarian anu sesah tina seueur potongan konci teras pencét)

Dua; kumaha kerjasama sareng alat pamilihan,
1 Panggilingan rata;
A. Sababaraha pilem henteu tiasa dititénan sacara jelas dina hiji waktos, sareng éta hésé diklik. Éta kuncén utamina-giling. Teras nganggo jarum lempeng pikeun sacara lembut nguji sareng cocog sareng 45 dua. Utamana lamun anu ayeuna milik pilem tinggi sareng anu kadua milik pilem low nalika konci na teu dikonci (contona, nalika bagian hareup NSN14 mangrupikeun nomer 4 sareng potongan anu salajengna nyaéta potongan No. 1 ), jarum lempeng sesah ditunjuk dina waktos ayeuna, janten anjeun kedah angkat sareng 45 ka titik. Cleat pakait
(Beuki anjeun lebet, beuki hésé pikeun niténan) Cara anu khusus nyaéta mimiti manjang jarum lempeng ka jero, pencét kabeh potongan, teras lalaunan tarik jarum lempeng, sahingga anjeun tiasa mariksa jangkungna potongan konci sareng jumlah potongan (henteu Pastikeun anjeun ogé tiasa ngandelkeun sora pelat konci pikeun ngadangukeun) ngartos.

B, aya ogé panggilingan datar anu khusus (ToY43 sareng TOY43AT) kusabab karakteristik strukturna konci, kuring sacara pribadi mikir yén éta kedah cocog sareng No. 67

Fitur TOY43 (bagikeun sapotong kana dua sareng pasang dina slot konci anu sami-fragmen, hese ngeklik fragmenna dina hiji waktos nganggo jarum lempeng atanapi jam 45)
Fitur TOY43AT, (piring konci dina bentuk trapezoid, sareng aya tulang rusuk anti-switching dina jero konci, anu nyegah alat asup, anu nambahan kasusah)
Dina waktos ayeuna, kuring pikir langkung saé nganggo sisi tambahan tina No. 67 pikeun mencét fragmen atanapi nyingkahan tulang rusuk anti-puter pikeun nyepetkeun waktos pembukaan.

2 Buka konci mobil panggilingan batin sapertos (HU66 HU100 HU92 ,,,)
Dina katerangan lampu brazing, urang langsung tiasa niténan kaseueuran pelat konci, sareng urang ngan ukur tiasa ningali sacara visual kakuatan pelat konci na.
Upami pilem terus nekenkeun, aya dua kamungkinan.
A, Bo Tsai ngagukguk pilem teuing. Dina waktos ayeuna, gir Y kedah rada lega. Dina raraga nyegah cleat anu sanés ngaluncatan, urang nyobian ngabalikkeun caket saloba-gancangna.
B, pelat konci na teu acan dileupaskeun (teraskeun teras pencét pelatna)

3 Buka konci mobil panggilingan éksternal sapertos (HU101 HHU64)

Bagéan anu paling nyusahkeun tina jenis konci ieu nyaéta sieun langkung-klik tombol konci (potongan konci henteu tiasa dibalikkeun sapertos konci panggilingan internal), janten anjeun kedah merhatoskeun nalika muka konci ieu
A; Kontrol jarak anu dipindahkeun Pozi unggal waktos pikeun nyingkahan cét caket caketna
B; Kekuatan mencét potongan konci kedah dilarapkeun lalaunan pikeun nyingkahan konci konci diklik
C; Nalika ukur potongan terakhir 1 sareng 2 anu diteken, cobi kerjasama sareng Nomer 89 kanggo mencét pikeun nyegah karusakan alat
Saran di luhur nyaéta:

Konci mobil panggilingan datar 1. 2.4.5 Panggilingan internal 1.3.8.9 Panggilingan éksternal; 1.3.8.9
Salaku tambahan, No. 2 (muka struktur luhur sareng handap, serelekna henteu kedah ageung teuing sareng luarna opat. Langkung saé pikeun ngagiling liang alit di sisi luhur sareng handap pikeun nyegah nyelip nalika chip diklik. Éta ngagaduhan pangaruh anu ajaib pikeun Mercedes-Benz HU39, BMW, HU58, Volvo, NE66 anu lami kusabab konci ieu ditambah spring. Crude)
Tilu; kumaha ngagunakeun file Y leres

Dina prosés muka konci sareng nambihan kakuatan, gear Y lalaunan dilarapkeun. Entong ditambih tungtungna. Ieu bakal nyababkeun pelat konci janten kuat teuing sareng sesah ngamimitian pelat konci na. Upami pelat konci diteken sacara paksa, alatna tiasa rusak sareng pelat konci na tiasa diklik.

Nalika pilem konci parantos diklik sareng kedah diputer deui, prosés putereun ogé laun. Upami teu kitu, sababaraha konci anu parantos dileupaskeun bakal murag. Ku alatan éta, naha éta dibuka atanapi diputer deui, éta dioperasikeun lalaunan. Nalika pilem ngahontal sudut anu katuhu, pilem sacara alami bakal dipisahkeun.

 
Ungkapan tékstual ieu dumasar kana gambar di luhur sakumaha conto;
No 1; jarum lempeng (tiasa gancang muka panto panto mobil naon waé anu sanés pilar sisi, premisna nyaéta turunna henteu kedah ageung teuing. Upami teundeun ageung teuing, kerjasama dua tangan pisan lemes sareng cara muka dianggo manjangkeun waktos muka)
Nomer 2; sirah buleud (buka struktur luhur sareng handap, serelekna henteu kedah ageung teuing sareng luarna opat, langkung saé ngagiling liang alit di sisi luhur sareng handap kanggo nyegah teu ngéser nalika chip ditingali. Éta ngagaduhan pangaruh anu ajaib pikeun Mercedes-Benz HU39, BMW HU58, Volvo NE66 lami kusabab ieu ngonci Spring kandel)
Nomer 3; Sekop (buka sagala jinis konci internal sareng eksternal sapertos Mercedes-Benz sareng BMW, kalebet Mercedes-Benz sareng BMW lami (disarankeun nganggo sekop dina tahap awal pikeun pindah ka nomer 2 dina tahap engké) TOY2 Toyota panggilingan internal dua trek teu tiasa dibuka ku sekop (rohanganna alit teuing, sayogi No. 1 rada dibéngkokeun kanggo muka), seri BYD TOY2 tiasa dibuka ku sekop!
45; Tapal kuda (hiji luhur sareng handap, kalayan struktur bukaan bantu No. 1 sareng serelek ageung, no. 1 sareng 2 tiasa dianggo upami serelekna alit, upami serelekna alit, anggo No. 45, anu rada nyusahkeun. Pakakas tiasa henteu ngalih ka jero, khususna konci Nalika sisi luhur sareng handap dina sungut masing-masing gaduh pilem anu luhur)
67; ditambah tapal kuda sisi (éta tiasa disebatkeun luhur sareng ka handap atanapi tiasa disebatkeun kénca sareng katuhu luhur handap, ku kunci sélulér TOY43AT pembukaan munggaran sareng konci TOY43 No 4, 7 fragmen (dua bagian sami slot konci) babarengan (pikeun nyegah ngan ukur mengklik Kana satengah tina inti konci)
89; Sekop sisi satengah (pikeun ngabantosan muka konci sisi kénca sareng katuhu, tapi ogé tombol konci alit (sapertos HU64 HU101) nalika koncina gancang dibuka, éta mangrupikeun bantosan anu saé pikeun nambihan kakuatan)
Ringkesan: Upami alatna dianggo leres nganggo lampu serat optik, éta tiasa muka konci panto mobil naon waé anu sanés pilar sisi. Proses pambukaan meryogikeun kerjasama ti dua leungeun. Entong maksakeun mencétan


Pos waktos: Dec-23-2020