Kaahlian mésér bagian mobil

1. Pariksa naha sendi rata. Nalika ngangkut sareng neundeun suku cadang, kusabab geter sareng tabrakan, burr, lekukan sareng rusak sering kajadian di bagian gabungan

Karuksakan atanapi retakan, mangaruhan panggunaan bagian. Nengetan mariksa nalika mésér.

2. Pariksa naha mérek dagang lengkep. Kualitas pengemasan luar produk otentik saé, tulisan leungeun dina kotak bungkus jelas sareng warna cetakanana cerah. Kotak bungkus sareng kantong kedah ditandaan ku nami produk, spésifikasi sareng modél, jumlah, mérek dagang kadaptar, nami pabrik, alamat sareng nomer telepon, sareng sajabana sababaraha pabrik ogé ngadamel tandana nyalira dina asesorisna. Sababaraha bagian penting, sapertos generator, distributor, pompa injeksi bahan bakar, sareng sajabana, ogé dilengkepan ku instruksi manual, sertipikat sareng segel inspektur pikeun nungtun pangguna pikeun nganggo sareng ngarawat leres. Nalika ngagaleuh, anjeun kedah terang kana ati-ati pikeun nyegah mésér produk palsu sareng inferior,

3. Pariksa naha bagéan anu muterkeun fleksibel. Nalika mésér pompa minyak sareng perakitan bagian puteran sanésna, muterkeun poros pompa ku panangan, anu kedahna fleksibel sareng bébas tina stagnasi. Nalika ngagaleuh bantalan anu ngagugulung, dukung cincin bantalan jero ku hiji panangan sareng puteran cincin luar ku panangan anu sanés. Cingcin luar kedah tiasa muter gancang sareng bébas, teras lirén muterkeun laun. Upami bagian anu muterkeun henteu tiasa dianggo saé, éta hartosna korosi internal atanapi deformasi, henteu mésér.

4. Pariksa naha permukaan pelindung dina kaayaan anu saé. Kaseueuran bagian dilapis ku palapis pelindung di pabrik. Salaku conto, pin piston sareng bantalan rungkun dijagaan ku lilin parafin; permukaan cincin piston sareng silinder liner dilapis ku minyak antirust, sareng klep sareng piston dibungkus nganggo kertas bungkus sareng disegel ku kantong plastik saatos dilebetkeun kana minyak antirust. Upami leungeun baju segel rusak, kertas bungkusna leungit, minyak antirust atanapi parafin leungit, éta kedah dipulangkeun sareng diganti.

5. Pariksa dimensi géométri pikeun deformasi. Sababaraha bagéan gampang dibentuk kusabab manufaktur, transportasi sareng panyimpenan anu teu leres. Nalika mariksa, bagian-bagian aci tiasa digulung dina piring gelas pikeun ningali naha aya kabocoran cahaya dina sendi antara bagéan sareng piring gelas pikeun nangtoskeun naha éta ditekuk; nalika mésér pelat waja atanapi pelat gesekan tina piring anu disetir kopling, anjeun tiasa nyepeng piring waja sareng piring gesekan di payuneun panon anjeun pikeun niténan naha éta ngorondang. Nalika mésér segel minyak, nyanghareupan tungtung segel minyak kalayan kerangka kedah buleud, anu tiasa pas sareng gelas datar tanpa béngkok; Ujung luar segel minyak tanpa bingkai kedah lempeng sareng cacad ku panangan. Éta kedah tiasa uih deui kana kaayaan aslina saatos ngaleupaskeun. Dina mésér sagala rupa jinis bantalan, ogé kedah merhatoskeun pikeun mariksa ukuran geometri sareng bentukna

6. Pariksa naha bagian perakitan leungit. Bagian perakitan normal kedah lengkep sareng gembleng pikeun mastikeun perakitan anu lancar sareng operasi normal. Upami sababaraha bagian leutik dina sababaraha bagian rakitan teu aya, bagian-bagian rakitan moal jalan atanapi bahkan dihapus.

7. Pariksa naha permukaan bagéan keyeng. Beungeut suku cadang anu mumpuni gaduh presisi anu pasti sareng finish lemes. Langkung pentingna suku cadangna, langkung luhurna presisi na, sareng langkung ketatna anti karat sareng anti karat. Nengetan mariksa nalika mésér. Upami bagian na dipendakan aya titik karat, bintik-bintik hampang atanapi bagian karét retak sareng kaleungitan élastisitas, atanapi aya garis alat péngkolan jelas dina permukaan jurnal, éta kedah diganti

8. Pariksa naha bagian beungkeutan leupas. Pikeun asesoris diwangun ku dua atanapi langkung bagian, bagian-bagianna diteken, ditempel atanapi dilas, sareng henteu kénging diantawisna. Salaku conto, plunger pompa minyak sareng panangan ngatur dirakit ku mencét, setir anu disetir sareng pelat waja dipotong, pelat gesekan sareng pelat waja rivet atanapi terpaku; kerangka unsur saringan keretas ditempelkeun kana kertas saringan; Ujung kawat peralatan listrik dilas. Upami aya kalonggaran nalika dipésér, éta s


Pos waktos: Okt-14-2020