kenop luar sareng konci batin

Urang sadayana terang yén konci mobil ngagaduhan peran konci nalika mobil badé ngajalankeun jalan. Ku alatan éta, konci mobil penting pisan pikeun mobil. Salami sobat anu ngagaduhan mobil di kulawarga ngagaduhan konci mobil, naha anjeun mobil listrik, mobil atanapi bahkan sapédah, aya seueur jinis konci anu urang tingali, masing-masing jenis konci Sadaya ngagaduhan ciri masing-masing, sareng cara sareng mesin urang angkat ka toko konci bénten. Janten naon anu ngabédakeunana? Hayu urang mimitian ku prosés produksi pelat konci (upami aya prinsip konci mobil Upami anjeun henteu ngartos, kuring nyarankeun anjeun maca tulisan ieu: Klasifikasi konci karangan kunci mobil). Kami terang yén konci anu dihasilkeun ku konci anu béda ngajantenkeun konci na gaduh tilu jinis: panggilingan datar, panggilingan éksternal, sareng panggilingan internal. Ieu tilu jinis nyaéta Éta diwangun ku kombinasi organik tina potongan konci dina konci na. Sateuacan ieu, kuring bakal ngapopulerkeun konsép pikeun saha waé, nyaéta lagu konci, naon lagu koncina, éta ngarujuk kana kombinasi titik kerja aktual konci anu dilebetkeun kana silinder konci.

Klasifikasi konci mékanis mobil

Mimiti: Flat milling track tunggal

Tombol panggilingan tunggal lagu datar pikeun konci panggilingan datar kalayan ngan ukur hiji lagu tiasa dianggo. (PS: Upami aya dua trek dina koncina tapi salami hiji lagu tiasa dianggo, éta disebut lagu panggilingan tunggal) Umumna, konci pikeun mobil listrik leutik, lomari laci, sareng konci kabinet logam mangrupikeun konci sapertos kieu sapertos kieu Gambar nunjukkeun:
Klasifikasi konci mékanis mobil, gambar klasifikasi konci mobil

Klasifikasi konci mékanis mobil, gambar klasifikasi konci mobil


汽车机械钥匙分类,汽车钥匙分类图片大全汽车机械钥匙分类,汽车钥匙分类图片大全

Kadua: panggilingan datar dua jalur

Tombol panggilingan datar dua jalur ngarujuk kana konci panggilingan datar anu duanana lagu konci panggilingan datar tiasa dianggo dina waktos anu sami. Umumna, konci konci sapertos kieu seueurna aya dina motor, van, truk, truk, Buick Excelle, Kia K2, Toyota Vios, kaseueuran mobil Nissan, sareng kaseueuran mobil domestik handapeun 100,000 yuan dasarna sapertos konci ieu. , Sakumaha ditémbongkeun di handap ieu:
Klasifikasi konci mékanis mobil, gambar klasifikasi konci mobil

Katilu: panggilingan internal dua jalur

Tombol panggilingan internal dua panggilingan hartosna yén dua lintasan konci panggilingan internal jalan, sareng lintasan sanésna henteu jalan. Umumna, konci sapertos ieu dianggo dina mobil listrik péso alit, silinder konci tingkat C tina panto anti maling, sareng kaseueuran konci Volkswagen, Audi, sareng BMW mangrupikeun konci konci ieu. Gambar khusus ditingalikeun dina gambar ieu:
Klasifikasi konci mékanis mobil, gambar klasifikasi konci mobil

Kaopat: Panggilingan internal opat-jalur

Tombol panggilingan internal opat jalan ngarujuk kana konci panggilingan internal dimana sadayana opat lagu konci panggilingan internal jalan. Umumna, konci sapertos kieu kalolobaanana aya dina Toyota Crown, sareng sababaraha mobil modéren, Lexus, sareng sajabana mangrupikeun konci sapertos ieu, konci na ditingalikeun dina gambar ieu:
Klasifikasi konci mékanis mobil, gambar klasifikasi konci mobil